De ce să plasați anunțurile imobiliare pe 999.ro?
Lucrați în domeniul imobiliar? Probabil știți că există o concurență acerbă în acest domeniu. Cum ar putea un dezvoltator sau un agent imobiliar să atragă mai mulți clienți și să facă față concurenței?
Există o modalitate simplă și eficientă – vă puteți plasa ofertele pe 999.ro, noul agregator de anunțuri imobiliare din România. Scopul platformei este să ajute dezvoltatorii imobiliari să-și crească vizibilitatea companiei, și să-și promoveze ofertele pe 2 piețe, România și Republica Moldova.

  • Creșteți vizibilitatea companiei
Anunțurile voastre vor putea fi văzute de mai mulți potențiali clienți. În ziua de astăzi, toată lumea stă pe internet, iar dacă veți plasa anunțurile pe platformă, veți putea găsi mai multe persoane interesate de proprietatea dvs. Imaginați-vă: o persoană intră pe un magazin online, pentru a-și procura o pereche de căști. Deși are un brand preferat, încă nu e sigur pe care model și-l dorește. Cel mai probabil, această persoană va intra pe un site unde va găsi un asortiment mai mare de produse, pentru a alege modelul potrivit. Același lucru e valabil și pentru imobiliare. Oamenii își doresc să aleagă dintr-un asortiment mai larg, pentru a lua o decizie bună, în special când e vorba de produse scumpe, ca proprietățile imobiliare. Astfel, cu cât plasați mai multe anunțuri, cu atât vă creșteți vizibilitatea.

  • Găsiți clienții potriviți, economisind timp
Dacă vă doriți să atrageți un număr mai impunător de potențiali clienți, vă aflați unde trebuie. Pe platforma 999.ro există diferite tipuri de clienți, de la familii interesate să achiziționeze un apartament sau o casă, la cupluri care caută un apartament de vânzare, până la studenții care își doresc să închirieze o garsonieră. Astfel, cu siguranță veți găsi clienți interesați de ofertele dvs. În plus, este foarte simplu să plasați anunțurile pe platformă. Noi vă creăm o pagină a companiei, cu informații despre întreprindere și echipă, și vă plasăm anunțurile cu proprietăți, pentru ca dvs să economisiți timp și efort.

  • Atrageți cumpărători de pe două piețe
Platforma 999.ro are în spate succesul agregatorului de anunțuri 999.md, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din Republica Moldova. În cadrul acestuia, segmentul de servicii imobiliare este unul dintre cele mai mari și profitabile din portofoliul companiei. Cu peste 3 milioane de utilizatori, și 300.000 de accesări zilnice, va deveni mai ușor să atrageți noi clienți.
Sunteți gata să atrageți mai mulți clienți interesați de ofertele dvs? Nu mai ezitați și trimiteți chiar acum o solicitare de conectare la agregatorul de anunțuri imobiliare 999.ro!