Ballroom, Piscina, Restaurant si Terasa

2200000,00
Apartament propus de APULUM94, Agenție Imobiliară din Otopeni, Ilfov.
Pentru detalii: Contactează agentul

Un resort frumos in localitatea Mogoșești, la 20 de minute de Bucuresti.
Se desfășoară pe o suprafată de 10500 mp si este compus din 5 zone distincte, astfel la intrare avem:
  • prima zonă - Terasa in suprafată de peste 135 mp cu bar si zona de servire deservita de bucataria si grill-ul restaurantului, terasa cu centrala proprie,

  • in apropierea terasei avem zona a doua reprezentată de Restaurantul elegant cu o suprafata de aproximativ 170mp, cu un design placut, elegant, grupuri sanitare, deservit de o bucatarie modernă utilată si mobilată cu utilaje de foarte bună calitate și cu o hotă performantă si de o zona de aprovizionare dotată cu rafturi si cutii de frig. Tot aici avem si o cameră tehnică unde avem centrala, deasupra restaurantului avem amenajate cateva camere pentru personal sau invitati.

  • in fata Restaurantului avem zona a treia - Piscina cu o capacitate de 90-100 de sezlonguri si 15 mese, cu vestiare si grupuri sanitare separate pentru femei si barbati;

Terasa, Restaurantul si Piscina beneficiaza de parcare proprie.

  • a patra zonă este reprezentata de Ballroom - Salonul de Evenimente care are o suprafata de aproximativ 600mp din care 500 doar salonul. Un salon care poate gazdui o petrecere cu peste 400 de persoane si 100 mp reprezinta Bucataria dedicata Salonului de Evenimente echipată si mobilată modern si deservită de o camera de frig.

Tot complexul este monitorizat video cu un sistem de ultimă generație.
Salobul de evenimente dispune de o parcare proprie de peste 80 de locuri.

  • a cincea zonă este reprezentata de un teren neamenajat de 5600mp invecinat cu Salonul de Evenimente si reprezinta locul perfect pentru a dezvolta si alte activitati conexe sau a dezvolta alte proiecte.

Facilităm și achizitionarea prin credit cu ajutorul partenerilor nostrii BCR, BT, Alpha Bank, Unicredit sau Kiwi Finance.
Specificații

Specificații

Publicat de: Agenție Imobiliară

Caut: De vânzare

Tip: Spații comerciale

Suprafața totală: de la 10000 la 10500 mp

Suprafața construită: 1590 mp

Suprafața utilă: 850 mp

Etaj: 4

Compartimentare: Decomandată

Oraș: Mogoșești

Click to order