Cum scrii un anunț imobiliar care vinde?
Să promovezi o proprietate nu e atât de greu. Totuși, o promovare eficientă îți aduce mai mulți clienți și o tranzacție mai rapidă. Citește mai departe pentru a afla cum arată un anunț corect!
  • Titlu atractiv, care atrage atenția

Ai doar 1 secundă pentru a te diferenția de restul anunțurilor din listă. Gândește-te la un titlu original, care surprinde cele mai bune aspecte ale proprietății. Menționează și zona, acesta fiind un criteriu de bază pentru majoritatea cumpărătorilor.

  • Fotografii de calitate, din toate unghiurile

O imagine valorează cât o mie de cuvinte. În același timp, cu cât plasezi mai multe fotografii în cadrul anunțului, cu atât crești valoarea lui. Calitatea acestora e importantă, și este cea care face diferența dintre o proprietate care se vinde repede, și una care stă multe luni pe platformele imobiliare.

  • Detalii, detalii, detalii

Nu uita să completezi anunțul cu caracteristicile principale ale proprietății, cum ar fi suprafața utilă, etajul, numărul de camere, anul de construcție. Mulți cumpărători filtrează rezultatele după criterii precise, pentru că știu exact ce caută. Cu siguranță, nu-ți dorești să pierzi un asemenea client, doar pentru că nu ai completat toate detaliile de bază.

Aceste sfaturi te vor ajuta să promovezi eficient proprietatea și să atragi mai mulți clienți, facilitând o tranzacție mai rapidă.

Conectează-te la platforma 999.ro pentru a obține mai mulți clienți din România și Republica Moldova!