Fii lider în industria imobiliară cu 999.ro!
Partenerul tău de încredere în creșterea vizibilității și promovarea ofertelor imobiliare.
Conectăm agențiile și potențialii cumpărători prin intermediul agregatorului de anunțuri.
Cine suntem noi?

Suntem un proiect nou pe piața din România, parte a unei companii de succes, Simpals, care deține în portofoliul său zeci de proiecte, cât și platforma numărul 1 de anunțuri imobiliare din Republica Moldova.

Având o experiență vastă, am dezvoltat 999.ro ca o platformă ușor de folosit, care oferă o gamă largă de opțiuni pentru agenții imobiliari, dezvoltatori și cumpărătorii care caută imobile. Astfel, ne-am extins pe piața din România, unde suntem determinați să oferim aceeași experiență de calitate și servicii personalizate.


Suntem entuziasmați de această nouă aventură și suntem bucuroși să vă oferim suportul nostru și serviciile noastre de top în domeniul imobiliar.


Scopul nostru este de a vă ajuta să vă faceți cunoscută agenția și de a vă oferi lead-uri calificate. Prin intermediul platformei noastre, vă veți putea crește vizibilitatea și vă veți putea conecta cu clienții țintă.

Experiența noastră
Suntem mândri să spunem că avem o experiență vastă în spate, provenită din succesul platformei noastre din Republica Moldova, unde suntem numărul 1 pe piață, cu peste 3 milioane de utilizatori unici și un trafic de peste 300.000 de accesări zilnice. Categoria imobiliară este în topul căutărilor. La moment avem peste 51000 de anunțuri imobiliare active, în Republica Moldova și peste 800 de agenții imobiliare locale conectate.
Valorile noastre

Valorile noastre stau la baza fiecărei acțiuni pe care o întreprindem. Suntem dedicați în a oferi cele mai bune servicii și produse în domeniul imobiliar, astfel încât să răspundem nevoilor clienților noștri într-un mod cât mai eficient și transparent. Suntem pasionați de dezvoltarea tehnologică și suntem mereu în căutarea celor mai noi și inovatoare soluții pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor noștri.

Valorile noastre sunt centrate pe satisfacția clienților și dezvoltarea continuă a serviciilor noastre.


Ele se bazează pe respect, integritate și transparență, și suntem mândri că acestea sunt reflectate în fiecare aspect al activității noastre.

Echipa noastră
Echipa noastră este formată din persoane cu experiență vastă în domeniul imobiliar, marketing și IT. Suntem dedicați în munca pe care o facem și lucrăm cu agenții imobiliare și dezvoltatori pentru a ne asigura că anunțurile lor ajung la un public cât mai larg și că aceștia obțin cele mai bune rezultate.
Experiența fiecărui membru al echipei ne permite să înțelegem nevoile și așteptările clienților noștri. Ne dezvoltăm continuu pentru a oferi cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Avantajele colaborării cu noi
Experiență
Each member of our team has at least 5 years of legal experience.
Promovare
Îți promovezi ofertele pe 999.ro și 999.md
Lead-uri
Te ajutăm să obții lead-uri calificate

Contacte
Vom fi încântați să ne cunoaștem. Dacă aveți sugestii sau doriți să discutăm ne puteți contacta în modul convenabil pentru dvs.
Număr de contact: +40 724 650 741
Email: info@999.ro
Rețele sociale: Facebook