Complex Hotelier din Munții Apuseni de vanzare — Cluj-Napoca

1100000,00
Apartament propus de Mari Erdos, agent imobiliar

Pentru detalii: Afișează numărul


Într-un colt din Muntii Apuseni sta ascunsa un comlex hotelier.

Acolo unde apele aurii ale Ariesului curg lin printre versantii montani, unde lumina danseaza nestingherita printre crengile padurii, unde caprioarele si porcii mistreti isi duc viata tihnit.


HAPPY HOME ESTATE VĂ PROPUNĂ SPRE VÂNZARE PROPRIETATEA CARE SE ÎNTINDE PE UN TEREN 14.656MP, ESTE COMPUSĂ DIN TREI CORPURI DE CLĂDIRE CU O SUPRAFATĂ TOTALĂ DE 720 MP ȘI ARE O PĂDURE ADIACENTA DE 28HA.

Aflat la 50 de km din Cluj, în Munți Apuseni, accesul este facil, realizandu-se direct din sosea.

Intreaga proprietare este strajuita de un gard impozant de 2m inaltime, construit din piatra de rau.

      Odata intrat in curte privirea cade pe cladirea principala, dispusa pe 4 nivele, cu 511mp destinati spatiului de cazare si 209mp aferenti balcoanelor si teraselor. ÎN TOTAL SUNT 14 CAMERE, fiecare amenajata diferit, dar in acelasi timp cu caracteristici comune: spatioase, inalte, cu grinzi aparente din lemn si ferestre mari prin care patrunde lumina naturala, cu balcoane generoase de unde poate fi admirata frumusetea naturii inconjuratoare. Acest corp de cladire este finisat la exterior cu piatra decorativa si elemente unicat de fier si cupru, iar la interior este nefinisat, ceea ce lasa loc pentru viitorul proprietar sa il amenajeze dupa ideile proprii.

In partea dreapta se gaseste o cladire finisata, cu o suprafata de 84,58mp, dspusa pe 2 nivele, construita din piatra si lemn, cu 335mp de terasa si balcon - locul perfect de admirat peisajul montan.   Cea de-a treia cladire nefinalizata este o constructie pe 3 nivele cu 4 apartamente si terasa.

Lacul artificial aflat in curtea acestei proprietati a luat nastere din aductiunea a trei izvoare din munte.Intreaga curte este atent amenajata cu brazi ornamentali si statui deosebite.

Ca o extensie a proprietatii, padurea de 28ha freamata de viata. Acest domeniu forestier este imprejmuit cu un gard de sarma de otel de 0,6.

Amplasarea acestei proprietati si geografia locului au capacitatea sa transforme aceasta poveste intr-unul din punctele cheie ale turismului din zona Clujului.

       Castelul in sine are potentialul sa devina un obiectiv emblematic. Mai mult decat atat in proximitate se regasesc multe locatii de interes pentru cei pasionati de natura: Coltii Trascaului si comuna Rametea, Cheile Turzii, Cheile Turenilor, Statiunea Muntele Baisorii. Cei pasionati de fotografie pot ajunge cu usurinta in satul Dumesti si la lacul Geamana. Nici cei dornici de obiective antropice nu se vor plictisi, caci langa Cluj pot vizita Mormantul lui Mihai Viteazu, Muzeul de istorie din Turda, Castrul roman Potaissa.

Intrucat proprietatea se afla in zona rurala, exista posibilitatea de atragerea unor fonduri nerambursabile pentru amenajarea ei.

  Va invitam sa programati o vizionare la acest complex hotelier pentru a va convinge de potentialul imens ce il poate oferi proprietatea !
Specificații
Utilități și Dotări

Specificații

Oraș: Cluj

Număr camere: 14

Suprafața: de la 700 la 800 mp

Publicat de: Agenție Imobiliară

Caut: De vânzare

Tip: Spații comerciale

Zona: Turda

Utilități și Dotări

 Acces Spatii:Auto
 Ferestre Casa:Term. PVC
 Materiale:Caramida
 Mobilat Spatii:Restaurant
 Plansee:Beton
 Podele:Parchet Gresie
 Stadiu Finisare:Finalizat
 Structura Casa:Beton
 Utilat Spatii:Restaurant
 Vecinatati Spatii:Zona comerciala Restaurant/pub