Pensiune de vanzare , Feleacu

2500000,00
Apartament propus de Mari Erdos, agent imobiliar

Pentru detalii: Afișează numărul


Happy Home Estate are deosebita placere de a va prezenta la vanzare pentru cumparator un complex hotelier cu un concept unic, expresie a rememorarii trecutului medieval.

CASTELUL PRINȚUL VÂNĂTOR, caci despre acesta este vorba, este situat in centrul orasului Turda.

Atat intrarea in hotel, cat si in restaurant se face dinspre piata centrala a orasului. Imobilul construit in 2003, se afla plasat pe un teren cu suprafata de 1.195mp. Cu o amprenta la sol de 533mp, castelul are o suprafata construita de 2.299mp si o suprafata utila de 1.769mp.

Complexul este compus din trei corpuri, terase-restaurant si o crama.

Hotelul-restaurant cuprinde 3 cladiri care gazduiesc birouri, spalatoria hotelului, 18 spatii de cazare, un apartament rezidential de 200mp, sala de sedinte, restaurant cu 3 zone amenajate deosebit: Coliba Haiducilor, Castelul lui Dracula, Casa Taraneasca.

Crama are o capacitate de 100 persoane. Terasele, in totalitate, au o capacitate de 300 persoane si sunt construite fie din structuri de beton si zidarie, fie sunt sculptate in lemn de stejar de mana priceputilor mesteri maramureseni.

La mansarda corpului cu terase se afla un apartament rezidential de 100mp.

Parcarea poate gazdui 15 masini si mai exista un garaj incapator de 30mp.

La toate acestea se mai adauga o gradina amenajata in stil japonez si o zona de grill.

Cu puternice accente de design inspirate de Evul Mediu, castelul reprezinta o rememorare reusita a acelor timpuri.

Fiecare camera de hotel este amenajata diferit. Materialele naturale domina (piatra naturala de rau, lemn), majoritatea obiectelor din lemn au fost realizate de mesteri populari din Maramures, obiectele sanitare sunt italienesti, scaunele sculptate si cu tapiterie din piele de Cordoba, mobilier de terase import Italia, obiecte de iluminat cu design propriu, fresce, vitralii, iar multe alte obiecte regasite in castel sunt unice in lume.

Actele de proprietate sunt actualizate la zii (clădiri, teren, pădure). Pentru ca acest complex nu poate fi descris doar in cuvinte, va invitam sa ne contactati pentru programarea unei vizionari.

Astfel, veti experimenta ce inseamna cu adevarat acest complex hotelier medieval si va veti convinge ca este business-ul potrivit pentru dumneavoastra!
Specificații
Utilități și Dotări

Specificații

Oraș: Cluj

Număr camere: 18

Suprafața: de la1000 la 1500 mp

Publicat de: Agenție Imobiliară

Caut: De vânzare

Tip: Spații comerciale

Zona: Feleacu

Utilități și Dotări

Acces Spatii:Marfa Auto
 Ferestre Casa:Term. PVC
 Materiale:Caramida
 Mobilat Spatii:Restaurant
 Podele:Parchet Gresie Marmura, granit
 Stadiu Finisare:Finalizat
 Structura Casa:Beton