Studio LUX - Complex Exclusivist, Mamaia-Sat

84000,00
Studio propus de KAPPO, Agenție Imobiliară

Pentru detalii: Afișează numărul


GFS Grup in parteneriat direct cu AXXIS Nova Resort & SPA va propune urmatoarea oportunitate de investiţie la Marea Neagra:

AXXIS Nova Resort & SPA este un proiect rezidenţial de anvergură care va cuprinde un hotel de 5* şi 6 blocuri cu apartamente de lux la malul Mării Negre. Conceptul integrat AXXIS Nova va duce luxul pe malul Mării Negre la cel mai înalt nivel.

Construcţia primului concept integrat din Mamaia Nord - AXXIS Nova Resort & SPA - a demarat cu primul bloc de apartamente de lux: Madrid având ca termen de finalizare finele lui 2023. Plaja privata de 20.000 de metri patrati va fi dotata cu toate facilitatile necesare unui sejur de neuitat. Toate piscinele din complex vor fi incalzite si vor prelungi sezonul estival chiar daca marea nu va mai fi la fel de prietenoasa. In plus, in zona de spa a hotelului, va exista o piscina care poate fi folosita tot anul.

In complex vor exista terenuri de sport in aer liber, dar si la interior. Zonele de promenada prin gradina franceza, pe sub ciresii japonezi, pe langa fantana arteziana din piateta centrala sau zonele de relaxare vor completa peisajele de vis din complex. Zona verde se intinde pe mai mult de 15.000 de metri patrati. Tot in complex veti gasi spatii de joaca interioare si exterioare pentru copii, hotel pentru animalele de companie, turn de belvedere, restaurante, cafenele si magazine de lux.

Terasele superioare ale cladirilor sunt zone comune de relaxare si lounge destinate rezidentilor. Tot pe aceste terase vor exista zone destinate panourilor solare care vor alimenta iluminatul in spatiile comune si vor furniza energia electrica pentru alte facilitati din complex pentru ca ne dorim sa scadem cat de mult se poate costurile de intretinere.

Toate unitatile din complexul AXXIS Nova Resort & Spa se vand finisate, cu parchetul si gresia, centrala termica, incalzirea in pardoseala si aerul conditionat montate si cu baile complet utilate. De asemenea sunt montate si prizele, intrerupatoarele si corpuri de iluminat, usile interioare/exterioare si sistemul smart home care permite controlul centralei, al aerului conditionat si al iluminatului.
Specificații
Utilități și Dotări

Specificații

Oraș: Constanța

Număr camere: 1

Suprafața: de la 40 la 50 mp

Publicat de: Agenție Imobiliară

Zona: Mamaia-Sat

Caut: De vânzare

Tip: Garsonieră

Compartimentare: Decomandată

An constructie: 2024

Etaj: 1

Utilități și Dotări

  • General: Curent electric, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare, Cabina de dus
  • Incalzire: Incalzire pardoseala
  • Climatizare: Ventiloconvectoare
Click to order