Cum faci alegeri mai bune pentru sănătatea ta?
Una dintre cele mai bune alegeri pe care le putem face pentru sănătatea noastră este să alegem un apartament sau o vilă în apropierea parcurilor sau a altor locuri de agrement. Acestea pot fi spații verzi, piste de alergare, zone de joacă pentru copii, terenuri de sport și multe altele.
Pentru că există tendința să amânăm antrenamentele la sală, sau să ne setăm un deadline pe care-l tot reprogramăm: “De luni încep să fac sport, sau aș alerga dar parcul e la o distanță prea mare de bloc”. Motive, motive, și sute de scuze ca să nu începi să faci sport, sau plimbări în aer liber.

Ritualul de dimineață
Imaginează-ți te trezești dimineața, păsările cântă serenade la geamul tău, soarele te încălzește cu razele sale, îți iei animalul de companie și ieși la o plimbare, savurezi cafeaua dar în același timp faci mișcare în aer liber. MI-NU-NAT, nu-i așa?

Gata cu scuzele!
Alegerile pe care le facem în ceea ce privește locul în care locuim și mediul în care ne petrecem timpul pot avea un impact semnificativ asupra sănătății noastre și a calității vieții noastre în general. În timp ce mulți oameni se concentrează pe aspecte precum prețul și accesibilitatea atunci când aleg un apartament, alegerea unui loc în apropierea parcurilor și locurilor de agrement este o alegere perfectă din perspectiva sănătății.

Oferte recomandate pentru tine și familia ta
Visezi la un parc privat? Atunci îți recomandăm să alegi un ansamblul care se impune atât prin localizarea sa, în proximitatea polului de business din nordul Bucureștiului, cât și prin arhitectura deosebită, modernă și elegantă, în corelație cu materialele și dotările de calitate superioară utilizate. De remarcat este și componenta de facilități, care a beneficiat, încă din faza de design, de o atenție deosebită din partea dezvoltatorului. Printre acestea se numără spațiile verzi extinse (un total de peste 1.100 de metri pătrați, incluzând un parc privat), cele 123 de locuri de parcare dar și sală de sport și cafeneaua de lux prevăzute în proiect.
Sună tentant? Vezi aici oferta: http://bit.ly/40N2DIO

Un viitor mai verde
Ne dorim tot ce este mai bun pentru noi și pentru cei mici. Astfel, îți propunem acest complex având în minte nevoia copiilor de un mediu curat, cu spații verzi și locuri de joacă amenajate în natură, ce vor contribui la o dezvoltare armonioasă într-o comunitate unită. Rezidenții proiectului Veneția Residence se vor bucura de multă natură. Vei avea parte de spații verzi abundente, locuri de joacă pentru copii, market alimentar, sală de fitness, spălătorie ecologică, parcări indoor-outdoor, salon de înfrumusețare și o priveliște splendidă asupra Lacului Veneția. Acasă, poate fi mai aproape de natură!

Plimbări, jogging sau plimbări cu bicicleta?
Amplasat în exclusivistă zonă de nord a capitalei, la doar câțiva pași distanță de parcul Herăstrău, ansamblul WIN Herăstrău creionează luxul prin armonie. Armonia vizuală a proiectului este susținută de formele impresionante, cromatica deosebită și spațiile perfect compartimentate, care deosebesc ansamblul impunător de vecinătate. Mai mult, beneficiezi de ofertă direct de la dezvoltator.

Iar pe final, vă dorim sănătate și aveți grijă de voi și cei dragi, iar pentru mai multe oferte în apropierea parcurilor și zonelor de agrement, accesați: http://bit.ly/3zCebTb