Apartamente cu 2 și 3 camere în complexul rezidențial – Lazar Zentrum

78000,00
Apartament propus de Alexandra Arsinel, Consilier Imobiliar

Pentru detalii: Afișează numărul


Lazăr Zentrum - cel mai nou proiect MCM Construct din centrul Iașului, în imediata vecinătate a celui mai mare centru de shopping din Moldova - Palas Mall.

Apartamentele Lazăr Zentrum se adresează noilor generații de familii moderne și sofisticate, care caută eleganță, dotări premium și confort desăvârșit.Specificații
Facilitățile complexului

Specificații

Oraș: Iași

Număr camere: 2

Suprafața: de la 40 la 50 mp

Publicat de: Dezvoltator

Zona: Zimbrului

Caut: De vânzare

Tip: Bloc / Apartamente

An constructie: 2023

Facilitățile complexului

EXTERIOR MODERN

Fațadele Lazăr  Zentrum sunt complexe și moderne, fiind alcătuite din pereți cortină înalți, pentru un view panoramic superb asupra orașului, cu ochiuri de sticlă foarte mari și placare cu piatră naturală pe sistem ventilat, respectiv sticlă fumurie la balcoane. În plus, clădirea Lazăr Zentrum este proiectată să reziste la un cutremur de până la 9,2 grade și corespunde celor mai noi norme de siguranță conform noilor standarde I.S.U, având sisteme moderne de detecție și semnalizare la incendiu.

Fațadă Ventilată
Pentru exterior am optat pentru utilizarea fațadei ventilate, care reprezintă un răspuns excelent la cerințele de design actuale, îmbinând totodată eleganța și eficiența energetică. Beneficiile fațadei ventilate se transpun în economie de energie, garantând economii în perioadele reci și calde ale anului, performanța acustică, reducând zgomotul exterior cu până la 20%, performanță împotriva umezelii, prin prevenirea condensului care provoacă pete umede pe pereții exteriori, durabilitate și întreținere redusă, aspectul său estetic rămânând nealterat în timp, în ciuda expunerii la soare. Izolația va fi efectuată cu vată minerală bazaltică, un material versatil și modern, ce oprește pierderile de căldură și împiedică pătrunderea aerului rece, fiind astfel nevoie de mai puțină energie pentru încălzirea sau răcirea locuinței. Vata bazaltică este de asemenea rezistentă la compresie, este superioară celorlalte materiale de izolare atunci când vine vorba de siguranța la incendiu.

Placare exterioară cu piatră naturală

Echipa noastră de arhitecți a elaborat un proiect tehnic pentru Lazăr Zentrum, oferind soluții inovative pentru placările ventilate cu piatra naturală fixată pe șine de aluminiu, cu tâmplărie performantă din aluminiu și oțel, cu rupere de punte termică, cu un profil generos de 77mm grosime și sticlă tripan de 54mm grosime. Comparativ cu geamul termopan clasic, tripanul oferă o izolare termică mult mai bună, această eficiență energetică facilitând economisirea costurilor de încălzire. De asemenea, prin utilizarea tripanului interioarele nu se supraîncălzesc, lumina infraroșie cu unde lungi a soarelui fiind reflectată prin acoperirea a două dintre cele trei foi de sticlă cu vapori de metal. Datorită acestei îmbunătățiri suplimentare a izolației termice, interioarele nu se vor supraîncălzi vara, în ciuda razelor solare. Prin utilizarea tripanului veți beneficia de zgomot ambiental redus, precum și de protecție solară.

Parcare Subterană King Size

Lazăr Zentrum, ce va fi construit în centrul Iașului, vizavi de Palas Mall, va asigura tuturor locatarilor locuri de parcare. Blocul va avea 11 etaje și va include o parcare subterană pe 3 niveluri. Locurile de parcare vor avea o avea o lățime de cuprinsă între 2.4 – 2,6m, asigurând astfel proprietarilor condiții excelente de parcare a mașinilor, minimizând astfel pericolul de lovire sau zgâriere involuntară.
Accesul în parcarea subterană se va face printr-un sistem automat de bariere, comandat printr-un sistem SMART de autodetecție a numărului de înmatriculare, iar proprietarii vor ajunge în apartamente prin intermediul a două lifturi moderne și rapide, asigurându-se astfel un confort sporit locatarilor. Cele trei niveluri ale parcării subterane vor fi ventilate, pentru absorbția și filtrarea gazelor de eșapament, dotate cu sprinklere și sisteme de ultimă generație de detecție și stingere a incendiilor. Indiferent de condițiile meteo, mașinile proprietarilor vor fi la adăpost și în siguranță, zona fiind supravegheată video și climatizată.
Click to order