Apartament de vacanta cu 3 camere langa partia Clabucet , Predeal, Brasov

150000,00
Apartament propus de Adrian Munteanu, Broker Imobiliar

Pentru detalii: Afișează numărul


Ce poate fi mai frumos si relaxant decat sa stai la o cafea sau un vin fiert pe terasa ta generoasa si scaldata de soare si sa admiri padurea din apropiere, partia Clabucet si muntii Bucegi ,sau sa faci exercitii in sala de fitness, urmate de o binemeritata sauna si de cateva ture de inot in piscina complexului.

Apartamentul este situat la etajul 2, este decomandat, are o baie cu cada si o baie de serviciu, un hol generos cu dulapuri incastrate, doua dormitoare odihnitoare, un living generos si luminos si o bucatarie dotata si utilata cu tot ceea ce este necesar.

Complexul a fost construit in anul 2008 in apropierea bazei partiei Clabucet si are in componenta o parcare indestulatoare pentru proprietarii din cele trei scari, un foisor cu gratar folosit atat pe timp de vara cat si in timpul iernii, precum si facilitati de recreere si relaxare in demisolul imobilului cum ar fi piscina, jacuzzi, sauna, sala de fitness, sala de recreere, sala de protocol pentru petreceri si incaperea pentru depozitarea echipamentului de schi. Toate aceste dotari si facilitati sunt la dispozitia fiecarui proprietar, putand fi folosite in orice moment al zilei.

Intregul complex beneficiaza permanent de servicii de paza si servicii de administrare si intretinere a partilor comune.

Orasul Predeal, asezat la cea mai mare altitudine urbana din Romania, intre 1030 m si 1110 m , se afla la 140 km distanta de aeroportul Henry Coanda din Bucuresti, 25 km de municipiul Brasov si 30 km de castelul Bran.

Predeal este cel mai inalt oras din tara si una dintre cele mai populare statiuni montane din Romania.

Predeal este un oras îndragit atat de cei care iubesc natura și traseele turistice, cat si de cei pasionati de sporturile de iarna.


NOTA : – Pretul nu include TVA


Ma puteti contacta telefonic sau pe email (contact@adrian-munteanu.com) pentru detalii suplimentare sau pentru stabilirea unei vizionari.

Specificații
Utilități și Dotări

Specificații

Oraș: Brașov

Număr camere: 3

Număr băi: 2

Suprafața: de la 80 la 90 mp

Număr nivele: 5

An constructie: 2008

Publicat de: Agenție Imobiliară

Zona: Predeal

Caut: De vânzare

Tip: Bloc / Apartamente

Click to order