Pensiune de vanzare in „buricul targului”, Centrul Istoric, Brasov

1498000,00
Apartament propus de Adrian Munteanu, Broker Imobiliar

Pentru detalii: Afișează numărul


La doar cateva minute de Piata Sfatului si Biserica Neagra, in imediata apropiere a bastionului Postavarilor si a zidului de imprejmuire a Cetatii Brasov, se afla proprietatea despre care vreau sa-ti vorbesc in continuare.


Pe un teren in suprafata de 838 mp se afla constructia D+P+E+M, singur in curte, cu o amprenta de 297 mp, rezultand astfel o curte pavata si o gradina cu 6 terase in suprafata totala de 541 mp, gradina fiind invecinata cu zidul Cetatii si Aleea de sub Tampa. De mentionat faptul ca in zona Centrului Istoric sunt putine proprietati in care exista un singur proprietar, marea majoritate a acestora avand peste cinci proprietari.

In prezent functioneaza ca pensiune clasificata la trei stele, cu noua camere cu structuri si tematici diferite, putand gazdui douazeci de persoane, carora li se poate asigura si micul dejun.


Alte opt camere, bucataria profesionala, restaurantul, terasele exterioare si spatiile anexa necesare bunei functionari sunt in curs de amenajare, existand proiectul si autorizarile necesare.


Dintre lucrarile de amenajare executate in perioada 2021-2022 amintesc : subzidirea, drenajul, izolatia si sapa in zona subsolului; tencuirea peretelui din curtea vecina si executarea gardului din zidarie; inlocuirea sarpantei si a invelitorii si executarea unei noi scari din beton pentru acces in aripa noua.

La finalizarea lucrarilor suprafata utila totala va ajunge la 761 mp cu 17 camere de cazare si un total de 36 turisti.


Daca detaliile de mai sus te-au convins, contacteaza-ma pentru stabilirea unei vizionarii.


Adrian Munteanu, Realtor®️ , SRS , ABR , RENE

0771 432 207

Specificații
Utilități și Dotări

Specificații

Oraș: Brașov

Număr camere: 17

Număr băi: 19

Suprafața: de la 700 la 800 mp

Etaj: Demisol + Parter + Etaj + Mansardă

Publicat de: Agenție Imobiliară

Zona: Centrul Istoric

Caut: De vânzare

Tip: Spații comerciale