Penthouse spectaculos la baza partiei Clabucet din Predeal

487395,00
Apartament propus de Adrian Munteanu, Broker Imobiliar

Pentru detalii: Afișează numărul


Ce poate fi mai frumos si relaxant decat sa stai la o cafea sau un vin fiert pe terasa ta generoasa si scaldata de soare si sa admiri padurea din apropiere, partia Clabucet si muntii Bucegi.

Sau sa faci exercitii in sala de fitness, urmate de o binemeritata sauna si de cateva ture de inot in piscina complexului. Dupa toate acestea sa urci in lift si sa ajungi in spectaculosul si luxosul tau penthouse de vacanta situat pe 2 nivele la mansarda imobilului.

Mobilierul somptuos din lemn masiv sculptat si lambriul din lemn de nuc, finisajele de cea mai buna calitate, bucataria si locul de luat masa scaldate in soarele dupaamiezii, zona de living cu spatii ample, dotata cu bar, jaluzele metalice actionate electric si un frumos semineu, cele 4 dormitoare cu bai proprii, zonele de relaxare si socializare aflate la ambele nivele, terasa aflata pe intreaga lungime a nivelului, precum si spatiile de depozitare multiple, nu fac decat sa intregeasca si sa completeze confortul si farmecul acestuia.

Penthouse-ul ocupa intreg nivelul si accesul unic se face fie de pe casa scarii, fie cu liftul pana la nivelul 5, pe baza unei cartele magnetice personalizate.

Imobilul detine lifturi performante care functioneaza de la demisolul cladirii cu spatiile SPA si de divertisment si pana la mansarda de la al carui nivel privelistea iti taie respiratia.

Complexul a fost construit in anul 2008 in apropierea bazei partiei Clabucet si are in componenta o parcare indestulatoare pentru proprietarii din cele trei scari, un foisor cu gratar folosit atat pe timp de vara cat si in timpul iernii, precum si facilitati de recreere si relaxare in demisolul imobilului cum ar fi piscina, jacuzzi, sauna, sala de fitness, sala de recreere, sala de protocol pentru petreceri si incaperea pentru depozitarea echipamentului de schi. Toate aceste dotari si facilitati sunt la dispozitia fiecarui proprietar, putand fi folosite in orice moment al zilei.

Intregul complex beneficiaza permanent de servicii de paza si servicii de administrare si intretinere a partilor comune.

  • NOTA :    Pretul nu include TVA , iar comisionul pentru cumparator este 0 %

Ma puteti contacta telefonic sau pe email (contact@adrian-munteanu.com)pentru detalii suplimentare sau pentru stabilirea unei vizionari.

Specificații
Utilități și Dotări

Specificații

Oraș: Brașov

Număr camere: 7

Număr băi: 5

Suprafața: de la 250 la 350 mp

Număr nivele: 2

An constructie: 2008

Publicat de: Agenție Imobiliară

Zona: Predeal

Caut: De vânzare

Tip: Bloc / Apartamente

Click to order